top of page
_U8A4867.jpg

Flying To The Sky

Vanaf 1 juli introduceer ik een gloednieuw pakket: Flying To The Sky. Dit pakket biedt een unieke ervaring met foto's, reels en dronebeelden. Laat je betoveren door prachtige luchtfoto's van jou en je paard, die de band tussen jullie op een geheel nieuwe manier vastleggen. Een onvergetelijke herinnering die je voor altijd zult koesteren.

We starten met de drone op een afstand en kijken af en toe of we iets dichterbij kunnen komen. Uiteraard zullen we alles op een veilige afstand doen. 

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,21 cent per KM.

NA DE FOTOSHOOT

DEMI8009-2.jpg

LEVERTIJD

Na de shoot ontvang je binnen 1 dag een uitzoeklink waar je de foto's kan inzien. Na dat je ze gekozen heb ontvang je de foto's binnen 14 tot 21  werkdagen.

_MG_9129 .jpg

AANTAL FOTO'S.

Uit de uitzoeklink mag je in totaal 8 foto's uitzoeken. Deze worden bewerkt en ontvang je de foto's op originele formaat. En ontvang je 1 reel die speciaal voor jouw ontworpen is zonder muziek. Hierin zitten Reel en drone beelden  bij elkaar verwerkt.

DEMI7557.jpg

PREVIEW

Na de shoot ontvang je ook alvast 1 foto die mijn favoriete is. Deze ontvang je alvast bewerkt zodat je ook een idee heb hoe de rest er uit gaat zien.

bottom of page