top of page
_MG_7588.jpg

Unlimited Goals.

Wil je naar een hoger niveau gaan en voorlopig genoeg content hebben? Dan is het Unlimited Goals Pakket iets voor jou. Tijdens deze fotoreportage nemen we alle tijd en kunnen we alles op de foto zetten wat je graag wilt. Met dit pakket mag je met maximaal 2 paarden en meerdere kledingsetjes op de foto, zodat we een diversiteit aan foto's kunnen maken. Na deze fotoreportage kun je weer even vooruit op social media.

 

Misschien vind je het eng of spannend om op de foto te gaan. Ik wil het allerbeste uit de foto's halen, dus wanneer je een fotoreportage bij mij boekt, is het helemaal jullie dag!

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,21 cent per KM.

NA DE FOTOSHOOT

IMG_4614.jpg

LEVERTIJD

Na de shoot ontvang je binnen 1 dag een uitzoeklink waar je de foto's kan inzien. Na dat je ze gekozen heb ontvang je de foto's binnen 14 tot 21 werkdagen.

_MG_9694 .jpg

AANTAL FOTO'S.

Uit de uitzoeklink mag je in totaal 12 foto's uitzoeken. Deze worden bewerkt en ontvang je de foto's op orignele formaat.

Extra foto's bestellen? Dat is uiteraard ook mogelijk.

_U8A9801.jpg

PREVIEW

Na de shoot ontvang je ook alvast 1 foto die mijn favoriete is. Deze ontvang je alvast bewerkt zodat je ook een idee heb hoe de rest er uit gaat zien.

bottom of page