top of page
_U8A4867.jpg

''And indeed, a horse who bears himself proudly is a thing of such beauty and astonishment that he attracts the eyes of all beholders. No one will tire of looking at him as long as he will display himself in his splendor.” 

Wie is de fotograaf achter de camera?

Hi, mijn naam is Demi en ik woon samen met mijn vriend in Rozenburg. Dit is een klein plaatsje in de buurt van Rotterdam. Ik ben momenteel 26 jaar oud en werk vijf dagen per week bij Van Mossel Mercedes-Benz als planner. Ik ben hier in 2022 begonnen en kan hier gemakkelijk mijn baan combineren met mijn werk als paardenfotograaf in het weekend.

Als klein meisje vond ik paarden altijd erg leuk en heb zelf jarenlang gereden bij de Ruiter Vereniging Rozenburg. Door mijn werk in de horeca vond ik het destijds lastig om het rijden te combineren met mijn werk, dus heb ik besloten het rijden achter me te laten en te beginnen met fotograferen. Ik heb mezelf volledig leren fotograferen en vooral veel geoefend op de manege. Nu ben ik al ruim 10 jaar paardenfotograaf en reis ik door heel Nederland en België om jou en je paard op de foto te zetten.

Wil je graag meer over mij weten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Wie weet zie ik jou binnenkort!

bottom of page